Inge Temple - facilitator, forfatter og coach

Mød din underviser på Livsparat kurset

"Som fagprofessionel og mor til to børn optager skolelivet mig meget, især arbejdet med elevernes alsidige dannelse og elevens personlige udvikling. Altså tanken om at vi må gøre plads til "hele" eleven hvis vi ønsker selvværdsstærke og livsparate unge.

Jeg tror på, at vi i den danske skole skal satse på at udvikle skolernes mest værdifulde ressource: lærerne og pædagogerne. Den investering er langt mere værd end dyre materiale pakker og konsulent timer!

Vi må sikre bæredygtig skoleudvikling og tænke langsigtet frem for i quickfixes, der måske har en virkning, men ofte kun på kort sigt og måske ikke helt efter hensigten.

Jeg elsker at arbejde med lærere og pædagoger. Fordi jeg har så meget respekt for det arbejde de udfører med vores børn og unge hver eneste dag".

Mere fra og om Inge

"Jeg holder oplæg og foredrag om bl.a. livsparathed, trivselsfremme og mobbeforebyggelse og har kurser for fagprofessionelle, forældre og unge om relationskompetence, mobning, trivselsfremme og livsparathed. Derudover fungerer jeg som facilitator i undervisningen af unge i diverse sammenhænge.

Udover at undervise i Livsparat, underviser jeg også i bl.a. præsentationsteknik, formidling og personlig fremtræden, eksamens- og præstationsangst, nye handlingsveje til de stille elever m.m. på flere skoler som ekstern underviser.

Jeg er uddannet i bl.a. Relationskompetence (FamilyLab - Jesper Juul) Kognitiv Coaching, NLP, Kreativ Dynamisk Coaching m.m. og har hundredvis af samtaler med børn og unge bag mig. Derfor kommer jeg både med praktikerens erfaring og teoretikerens viden.

Mine 16 år i udlandet (USA og Holland) har givet mig et bredt perspektiv på det gode børne- og ungeliv. Min passion for mit arbejde, er bygget op omkring det resultat, jeg ser hver dag hos de børn, unge og fagprofessionelle jeg har glæden af at arbejde med. Det er stort at være vidne til den positive transformation, der sker i ethvert menneske, når vi (gen)opdager egne styrker og finder en fornyet tro på os selv, vores evner og på verden omkring os. Det giver os nye tanke- og handlingsmuligheder!

Vores børn og unge er fremtiden. Dem skal vi passe godt på og sikre at de er klar til det der venter forude. Derfor er jeg ekstra stolt af bl.a. med Livsparat at levere et kvalificeret bud på, hvordan vi i de danske skoler kan arbejde mere konkret med livsparathed og dermed give vores unge de bedste muligheder for at udvikle sig som selvværdsstærke, hele og autentiske mennesker"

Du kan læse mere om Inges øvrige kurser og workshops på www.houseofheroes.dk